Ek Tha Raja Ek Thi Rani (383. ep.) 10.1.2017. – Iqbal i BS umiru!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (383. ep.) 10.1.2017. – Iqbal i BS umiru!

By  | 

Iqbal i BS umiru!

Auto doživi nesreću, Iqbal je teško povređen dok je Rani ispala iz auta. Raja priča nebu da je druga igra završena i nebitno ako on izgubi, igra će uvek pobediti. On ide ulicom i prođe putem gde je Ranin auto doživeo nesreću. Neki ljudi pokušavaju da pomognu Iqbalu i proglase da je on mrtav. Neko traži kola jer je devojka još uvek živa. Oni pokušaju da zaustave Rajina kola, ali on ih ne sluša i odlazi. On stigne u bolnicu, momak koji je sa njim kaže da je to prva godišnjica bolnice i BS čeka. Raja ulazi u bolnicu dok Rani unose pozadi na strečeru. Njena krv curi po hodniku, Rajina maramica padne i uprlja se krvlju. Raja se pita zašto mu ta krv deluje kao krv nekog njemu jako dragog. Doktori neće da prime Rani jer je to policijski slučaj. Raja ne može da vidi njeno lice i potpiše formular.
U kancelariji, BS je sa momkom koji se igra da upucava Raju, Raja glumi da je ranjen. BS da dečaku papirnatu pticu, momak otrči napolje da se igra. BS objasni Raji da je to njegov sin, Vikrant. On ima 19 godina, ali će uvek biti dete. Nije samo Rajin izdat, i on je imao 2 sina, jedan je mlad umro, a drugi nikad neće biti mlad. Raja preda BS-u pištolj i dijamante, vratio mu je ono što mu je dugovao. BS kaže da je to za sve one koji rade u bolnici, on pomaže onima kojima nema ko da pomogne (valjda). (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site