Ek Tha Raja Ek Thi Rani (383. ep.) 10.1.2017. – Iqbal i BS umiru!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (383. ep.) 10.1.2017. – Iqbal i BS umiru!

By  | 

Rani je na operaciji.

BS kaže Raji da on nikad ne pruža ruku nikome, on ima ćerku koja je talentovanija od njegovih sinova. Ona će voditi računa o njegovim poslovima. Ona se zove Laila.
Ispred bolnice, čovek koji je doveo Rani zaustavi Raju i pita ga da ide da vidi devojku kojoj je on pomogao. Tad se auto zaustavi tu, devojka u crvenoj haljini izađe. Ona naredi Raji da joj unese torbu unutra i baci je (torbu) na njega. Kad se Raja ne pomeri, ona se okrene ka njemu i ponovi naređenja. Raja kaže da on nije sluga njenog oca. Ona pita ko je on. Raja se predstavi kao Raja. Laila kaže da on stoji na zemlji njenog oca; nije neprijatelj, a njen otac nema prijatelje. On mora uneti torbu, inače će izgubiti srce, ona će mu oduzeti život. Raja pita je li ona Laila, sažaljeva BS-a jer ona nije u stanju ni da nosi teret. Raja odlazi. On gleda maramicu uprljanu krvlju opet, kad neki razbojnici napadnu bolnicu i ospu paljbu. Raja otrči unutra. Vikrant se krije pod klupom tražeći svoju papirnu pticu, razbojnik ga nađe, ali Laila dođe i upuca tog čoveka. Raja ulazi unutra. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site