Raja i Rani zamalo što se ne vide!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (384. ep.) 11.1.2017. – Raja i Rani zamalo što se ne vide!

By  | 

Raja i Rani zamalo što se ne vide!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Rajom koji spira krv sa svog lica i govori pred ogledalom: ,,Da li je Rani sad srećna, pošto je Raja koji ju je voleo umro. Treba da proslavlja danas, ovo je najveći dan njenog život!” Tamo policajac objašnjava svom podređenom da traži sve što je vezano sa Rani. Raja kaže da je on uvek mislio u Raninoj sreći, ali ona nije delila sa njim pojedinačnu bol sa njima. Od danas, on više nije njen Raja, već samo Raja. On stavlja naočare za sunce, izlazi i šeta se u hodniku. U sobi, Laila je uznemirena od strane Veera zbog ostavinskih pitanja. Raja dolazi tu kao Lailin spasitelj, ide da se suoči sa Veerom, stegne ga za vilicu i vuče ga dole. On pita Veera da ponovi ko je zauzeo BS-evo mesto. Veera kaže da je to Laila. Raja pita ima li ko nekakvih primedbi / zamerki. On kaže da je ona Begun / kraljica. Laila kaže da je Raja kralj , ali Raja naziva sebe ministrom koji stoji između sveta i kraljice.
Uveče, Raja je sedeo sa Vikrantom koji je zaspao. Laila dolazi kod BS foto. Raja izlazi ispred / napolje, Laila teško diše jer ona gleda ka / prema njemu i kaže kako se ni ljubavnik niti mesec bude tako rano. Raja kvalifikuje da je on samo čuvar. Laila pomera svoje prste po njegovim grudima, nazivajući sebe dragocenom; dok se on brine. Laila ga pita da je prati, i odvede do njenog kreveta. Ona poziva Raju da uđe unutra, ali Raja kaže da će on ispuniti svoje obećanje ali samo ako stoji ispred vrata napolju. Laila je iznervirana. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site