Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Raja shvata da Naina nije Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (386. ep.) 13.01.2017. – Raja shvata da Naina nije Rani!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Raja shvata da Naina nije Rani
Prevod: Maya. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa par bandita koji bacaju vodu na Nainu, zahtevajući od nje da pleše. Naina beži i trči za život, dok je oni prate i jure. Raja dolazi kao spasilac i uhvati je za ruke. Tu dolazi direktor, zove Raju herojom i obraća mu se sa poštovanjem. Voda curi sa Nainine kose. Raja ide iza Naine. Kamal govori direktoru kako niko ne zna o Rajinom životu iz prošlosti. Tu, Naina zatvori vrata u sobi za presvlačenje, ali ih Raja otvara. Raja zaustavlja Nainu ali ona plače, govoreći mu da ga ona nikad nije videla i šta on hoće. Raja je zgrabi za kosu, govoreći joj da može čuvati tajnu i kriti istinu ali je ne može promeniti. On je približi sebi / njemu i gleda u njen vrat. On se priseća kako mu je Rani jednon rekla da ako je on nekad ne može prepoznati, on može pronaći mladež na njenom vratu. Raja je slomljenog srca jer tu nema nikakav mladež. Raja odlazi odatle. Naina plače pred Vijayom i kaže mu kako je Raja otkopčao rupu na njenoj bluzi. On proba da flirtuje sa njom i pita je gde ju je to Raja dodirnuo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site