Ek Tha Raja Ek Thi Rani (40. ep.) 17.09.2015. - Gayatri napravi pogrešno jelo!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (40. ep.) 17.09.2015. – Gayatri napravi pogrešno jelo!

By  | 

page 2

Rana ji ponudi stolicu Gayatri. Kada je hrana donesena,Gayatri stane da servira. Bari Raani Maa joj kaže da sjedne,postoje sluge za to. Kada je hrana servirana,Bari Raani Maa veli da je ta hrana bez povrća bolja nego od svake koju su do sad jeli. Gayatri razmišlja da je kuvala samo vegeterijansku hranu,kako se pretvorilo u jelo bez povrća. Raj Mata se prisjeća kako je rekla slugama da pomiješaju meso u Gayatrinu hranu jer je ona nesvjesna o načinu ishrane u palati. Gayatri osjeća mučninu,ode da povraća pa se vrati za stol. Kunwar je zabrinut šta se događa sa njom. Rana ji kaže: ” Odvratno. Izvinite me. ” Nije više gladan. Gayatri bi da krene za njim,Bari Raani Maa upita Gayatri zašto ne poštuje nikoga za stolom,ako joj je loše ,trebala im je prije reći. Upita je zašto se osjeća zgađeno hranom koju je sama skuvala. Gayatri veli da ona nije skuvala tu hranu. Bari Raani Maa upitno ponovo njene riječi. Gayatri veli da je skuvala hranu,ali nije to ta hrana koju je ona napravila. Doda da je kuvala ‘Shahkahari’,ne može vidjeti hranu bez povrća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Invalid Displayed Gallery

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site