Ek Tha Raja Ek Thi Rani (40. ep.) 17.09.2015. - Gayatri napravi pogrešno jelo!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (40. ep.) 17.09.2015. – Gayatri napravi pogrešno jelo!

By  | 

page 4

Bari Raani Maa je zaustavi,upita ko je prekinuo njihovu tradiciju,ko je izmijenio hranu. Niko ne odgovara. Na kraju,Raj Mata ipak prizna da je ona to učinila. Ona je pomiješala meso u kraljičino jelo. Gayatrina braća dolaze u kraljevsku palatu. Sluga im kaže da sjednu u dnevnu sobu ,on ide javiti Raj Mati. Braća vele da su došli po Gayatri. Takođe su srećni jer je Gayatrin prvi dan u kuhinji,sigurno su svi uživali.
Raj Mata kaže da zna da je Gayatri vegetarijanka. Bari Raani Maa govori da to nije Gayatrina greška,već Raj Matina. Potom doda da je svekrvina odgovornost da nauči snahu trendovima i tradiciji te kuće. Neko mora da ispuni odgovornosti od svekrve da bi dobio pravo da bude jedna od njih (svekrva). Raj Mata veli da je i ona takođe željela da joj to kaže mnogo puta. Kokila doda da ko god je to učinio,bilo je jako loše. Raj Mata veli da je sve to učinila da bi spasila Gayatri ismijavanja.Sluga dolazi tu,ali mu Kunwar ji kaže da ide. Bari Raani Maa govori Raj Mati da ona treba da uči Gayatri običajima ‘Rajputa’ ,a ne da prikriva njene greške. Gayatri govori da je to bila njena greška,trebala je pitati u kuhinji o trendovima u palati. Ali i dalje ne bi mogla kuvati hranu koja nije vegeterijanska. Bari Raani Maa veli da ako se neko poveže sa lavom,mora se naviknuti  da viđa krv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site