Ek Tha Raja Ek Thi Rani (416. ep.) 02.03.2017. – Raja spasi Nainu od zmije!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (416. ep.) 02.03.2017. – Raja spasi Nainu od zmije!

By  | 

Raja spasi Nainu od zmije!

Naina se probudi iz noćne more. U ušima joj odzvanjaju Rajine reči da ga pozove u bilo kom hitnom slučaju. Ona razmišlja da umivanje nije hitan slučaj. Pokušava da dođe do kolica, a onda ih podesi da odu do kupatila. Zmija izađe iz torbe. Naina uđe u kupatilo i krene da uzme sapun kad joj se kolica preture. Ona ugleda zmiju dok se pridiže i vrisne. Laila je posmatra kroz teleskop i uživa u njenom strahu. Raja je čuo njene uzvike, on požuri ka Naininoj sobi. Naina sedne u kadu, zmija ide ka njoj. Raja uđe u kupatilo i baci peškir na zmiju. On potom baci kofu na zmiju, a onda pomogne Naini da se popne na kolica. Laila se pita šta je u njihovoj ljubavi pa im ni otrov nije mogao ništa.

U sobi, Raja sedne pored Naine da bi joj stavio lek na nogu. Naina ne želi da dozvoli da joj muž dodiruje stopala. Raja se seti Raninih reči. Naina kaže da je mnogo uradio za nju, ne želi da ga optereti. Raja kaže da je ona dragoceni biser koji ga je izvadio iz njegove ljuske. Ona ga je oslobodila njegovih tereta, on se gušio u Raninim sećanjima. Dobio je natrag svoj vazduh i ovo nije ništa naspram toga šta je ona (Naina) uradila za njega. On joj stavi mast na nogu. Naina se pita otkud zmija tu. Raja je zamišljen, pokušava da shvati ko je to uradio. On završi sa mazanjem masti i odnese Nainu natrag na krevet, a onda on legne na pod. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site