Ek Tha Raja Ek Thi Rani (419. ep.) 07.03.2017. – Raja i Naina odu na odmor, Laila opet pokuša da ubije Nainu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (419. ep.) 07.03.2017. – Raja i Naina odu na odmor, Laila opet pokuša da ubije Nainu!

By  | 

Raja i Naina odu na odmor, Laila opet pokuša da ubije Nainu!

Mummy stavlja Naini sindur. Suze skliznu iz Naininih očiju, ona podeli sa majkom, da je Raja ne voli, a ipak je morao da je oženi, samo zbog njene paralize. Mummy kaže da su zbog sudbine morali da se sretnu, sad je njena dužnost da ispuni sve odgovornosti kao žena. Sigurno će dobiti i svoje pravo. Mummy da Naini njen lek. Laila i Nani posmatraju Nainu kako uzima svoju dozu.  Mummy kaže Naini da kuva za Raju posle. Laila je sigurna da će Rajina ljubav prema Naini uskoro izblediti. Ona kaže Nani da će ovaj lek izneti Nainine strahove pred nju (Nainu), smatraće da su svi žedni njene krvi.
U kuhinji, Naina kuva i uzbuđena je. Nada se da će se svideti Raji. Njoj ubrzo počne da se priviđa da sup red njom novinari, ona viče na njih da odu od nje. Raja silazi dole i čuje Nainu kako viče. Raja dođe i pita je šta joj se desilo, Naina umesto Raje vidi maskiranog otmičara i udaljava se od njega, gura ga od sebe. Ona uhvati nož koji takođe Raja uhvati. Krv kaplje na njenu kosu (na deo gde se stavlja sindur). Raja polije Nainu bokalom vode. Naina shvati da je to Raja. Raja sedne pored Naine, krv joj sklizne niz lice. Ona se vraća u stvarnost i zabrinuta je jer je povredila njegove ruke. Počne da plače. Raja kaže Naini da ga pogleda i pita da li ga prepoznaje. Ona plače jer je povredila Raju. Raja čvrsto zagrli Nainu. Laila je besna. Raja uverava Nainu da su oboje dobro. Naina kaže da bi umrla da mu se nešto desi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site