Ek Tha Raja Ek Thi Rani (449. ep.) 18.04.2017. – Rani i Raja spasu Deva, Anandi je razotkrivena i uhapšena!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (449. ep.) 18.04.2017. – Rani i Raja spasu Deva, Anandi je razotkrivena i uhapšena!

By  | 

Rani i Raja spasu Deva, Anandi je razotkrivena i uhapšena!

Rani se probudi i ugleda Raju kako spava pored nje, njena ruka je u njegovoj. Ona se seti prošle noći i kako je Raja negirao da je voli. Raja se iznenada probudi uzviknuvši kako neće dozvoliti da se išta desi Devu. On izvuče ruku iz Ranine i okrene se da ode. Rani ga pita kako će saznati gde mu je brat. Raja kaže da je smislio nešto, ali ne zna da li će plan upaliti. Rani mu ponudi da priča sa Kundanom o tome, ali Raja joj ne dozvoljava, jer su oni koji su joj najbliži ti koji izdaju. Rani je uznemirena jer je Raja ne smatra prijateljem koji može biti od neke koristi. Rani izađe ispred, Suminda obavesti Anandi da ide na posao. Rani je pita da li zaista ide na posao. Suminda kaže da se ona (Rani) sama udala, zašto bi ona trebala da proslavlja to. Prieti kaže Rani da je Suminda jako uznemirena zbog njene odluke. Rani se nada da će Raja uskoro odvesti Deva daleko.
Anandi neko pozove, obaveste je da su izgubili Deva, pobegao je. Raja dođe kod nje, seti se kako je snimio poziv i planirao da je prati kad ode da traži Deva. Raja prati Anandi, ali ga Kundan zaustavi u hodniku. Raja nije hteo da se tuče sa njim, ali da bi ga sklonio odatle, pretuče ga. Anandi pronalazi Deva, Raja se pojavi otpozadi. Anandi kaže svojim ljudima da ubiju Raju, Raja se bori sa njima, ali Anandi uperi pištolj u Deva. Ona odluči da ubije prvo Deva, a potom i Raju. Neko upuca Anandi u ruku otpozadi, to je Rani. Raja se bori sa Anandinim ljudima dok Rani drži Anandi na nišanu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site