Ek Tha Raja Ek Thi Rani (450. ep.) 19.04.2017. – Kundan je udružen sa Anandi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (450. ep.) 19.04.2017. – Kundan je udružen sa Anandi!

By  | 

Kundan je udružen sa Anandi!

Rani poljubi Kundanovu ruku nakon veridbe. Raja dođe da odvede Kundana za Haldi. Rani traži od njega da stavi kurkumu prvo Kundanu, zbog njega je njihovo venčanje moguće. Raja se seti kako je ona tražila od njega da je oženi i stavi haldi Kundanu. Kundan ode sa Vikramom u drugu sobu. Suminda stvi kurkumu na Rani. Rani ugleda kako Raja odlazi, dok Prieti seda za ritual. Raja sada kreće ka Rani. Svetla se odjednom ugase, oboje se pogledaju. Ona je uznemirena dok je on maže kurkumom po licu i uhvati ga za ruku, suze joj skliznu iz očiju. On je pomazi po licu i povuče ruku, okrene se da ode. Svetla se upale, Rani shvata da Raje nigde nema.
Raja plače u drugoj sobi, razmišlja o Rani. Razmišlja kako je zaljubljen u Rani, a ljubav uvek boli i on  će sakriti taj bol.
Rani se pita gde je Raja otišao usred ceremonije i nemirno ga traži. Suminda dođe da odvede Rani i pita se zašto je Kundan u žurbi da se svi rituali danas završe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kundan priča sa nekim telefonom i traži od njega/nje da ga ne pritiska. Raja baci vazu kroz prozor i sumnja u Kundana. Kundan besno ispituje Raju, ali ovaj ostane smiren. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site