ETR-RM ispriča Raji i Rani sve, BRM dobija još moći

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (453. ep.) 24.04.2017. – Raj Mata ispriča Sumindi, Raji i Rani sve, Bari Rani Maa dobija još moći!

By  | 

ETR-RM ispriča Raji i Rani sve, BRM dobija još moći

Rani i Raja istrče kroz vrata palate. Rani pita zašto BRM želi da ih ubije. Prepoznaju ime. Rani mu govori cijelu priču o Rani Gayatri i njenoj kćerki Rani. Raja prepozna priču o Raji i Rani i da je BRM bila negativac tu. Nalaze sliku Raje i Rani i prepoznaju se u različitoj odjeći.
Suminda ih ispituje gdje su bili. Rani joj se izvini što je nije slušala, ali mora joj reći za problem sa kojim su se susreli. Pokazuje sliku koju su našli u palati. Raja govori da oboje imaju slične snove od djetinjstva. Prepoznali su sve puteve kroz palatu, znaju palatu bolje od zlih sila. Suminda pita kakva je veza među njima i ko je žena koja želi da ih ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raj Mata dolazi i govori da će im ona reći. Govori da su Raja i Rani povezani godinama, oni su reinkarnacija njene unuke i njenog muža. Rani i Raja je se sjete i zagrle je nazvavši je Dadu. Suminda pita ko je ona i zašto je zovu Dadu. Rani govori da je nije vidjela nikada, ali izgleda da su povezani sa njom iz prošlih vremena. Raj Mata ponovi da je Rani njena unuka. Suminda veli da ona dobro zna ko je Ranina baka. Raj Mata veli da je u prošlom rođenju, ona bila njena baka. Suminda to ne prihvata. Raj Mata je pita zašto je onda nazvala Dadu, istina je čudnija nego bilo koja priča u životu. Predstavi se kao Raj Mata Premvadha Singh Dev od Amirkota. Suminda prepozna ime. 

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site