Ek Tha Raja ETR- Raja raskida vezu sa Rani i odlazi

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (459. ep.) 02.05.2017. – Raja raskida vezu sa Rani i odlazi?!

By  | 

Ek Tha Raja ETR- Raja raskida vezu sa Rani i odlazi

Rani dolazi da pokaže Raaju boju kane. On veli da ako je boja jaka, pokazuje da muž mnogo voli ženu. Rani ga pita šta želi da ona uradi. On joj daje neke papire govoreći da je to vjenčani poklon za nju, to su njegovi osiguravajući papiri koje želi da prepiše na nju, tj. ako on umre sutra…Ona ga prekine i kaže da će i ona umrijeti ako on umre. Ne može skupiti hrabrosti da živi bez njega. On je poljubi u čelo i govori da ona nikada neće trebati tu malu sumu, ali on želi da joj nešto pokloni. Pita da li će potpisati te papire. Ona potpiše i on je zagrli. Rani govori da bi trebala da ih ponese sa sobom. On je nazove nemarnom, ali Rani veli da su joj specijalni, nosiće ih sa sobom uvijek.
Na “sangeet” ceremoniji, svi su spremni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raaj se sprema, govori da je Rani obećala što je njeno je i njegovo, a on kaže ono što je njegovo će biti samo njegovo. Raj Mata pleše tokom ceremonije.
Rani čeka Raaju. On joj se pridruži tokom plesa, ljudi ogovaraju šta je to Rani vidjela u Raaju. Rani govori da Raj ima ono što oni nikada neće, to je klasa koja ne dolazi sa novcem. Raj dođe da ošamari čovjeka govoreći da samo on zna njegovu istinu. Okrene se da ode, Rani ga zaustavi. Raaj pita da li ona želi da bude vrijeđana uvijek, nije bitno šta urade, svijet ih neće prihvatiti. Rani ga upozori da ne kaže nešto pogrešno. Raaj nastavi da je bolje da prekinu tu vezu tu, ne smiju se vjenčati. Svi su šokirani, Raaj ode.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site