ETR-Raaj i Rani se vjenčaju, on se pretvara da je voli

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (460. ep.) 03.05.2017. – Raaj i Rani se vjenčaju, on se pretvara da je voli!

By  | 

ETR-Raaj i Rani se vjenčaju, on se pretvara da je voli

Raj dolazi do Rani sa maskom. Veli da nije mislio da će se htjeti udati za njega nakon svega što je uradio. Ona govori da će ona sada pričati. Pokazuje mu torbu punu bubašvaba i govori da se izborila sa strahom i sakupila ih prošle noći, tako isto će se boriti sa svakim stahom snagom njihove ljubavi. Spremna je da ostavi sve što ima zbog njega, želi jedino za njega da se uda. On se izvini i kaže da je voli. Rani veli da to nije dovoljno. On prihvati da je glup, voli je, a nije vjerovao. Zaprosi je. Ona ga poljubi u obraz i stidi se. Raj je objavije rukama govoreći da se ne razlikuje od drugih glupih djevojaka na svijetu. Posječe prst na ekser na vratima i popuni joj mjesto za sindur. Ona ga zagrli, dok se on zlobno nasmiješi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi govori Sumindi da ne može da vjeruje, prvo su se borili, a sada su pobjegli. Preiti sumnja u Anandi i ispituje gdje je Rani. Raj Mata govori da Anandi zna, rekla bi im gdje su. Okrenu se i ugledaju par koji dolazi, spreman za vjenčanje. Preiti ih pozdravi. Suminda pita šta je to sve, gdje su otišli. Rani veli da je htjela da se vjenča bježeći sa njim, a on veli da je on htio da ona lično uda Rani za njega. Preiti nazove gdina. Singha slatkim.
Tokom vjenčanja, Raj i Rani obilaze krugove. Raj Mata se prisjeti Rana ji-evog i Gayatrinog vjenčanja, a onda Rajinog i Raninog. Moli se za ovaj par. Raaj misli da će zapaliti Rani i njenu majku u vatri u kojoj je on gorio godinama.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site