Ek Tha Raja Ek Thi Rani (472. ep.) 19.05.2017. – Rani pobegne iz bolnice, udruži se sa Anandi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (472. ep.) 19.05.2017. – Rani pobegne iz bolnice, udruži se sa Anandi!

By  | 

Rađ je šokiran. Zatraži od Suminde da malo odlože potpisivanje, jer kao ima neka važna posla. On i Suminda se zgranu kad na vratima ugledaju Rani. Rani uđe u kuću. Suminda ne može da veruje, kaže kako bi ona trebala biti u bolnici. Rani joj kaže da je sad mora saslušati, kaže joj istinu o Rađi. Suminda je zapanjena. Rađ izjavi da je to laž, Rani priča tako jer je bolesna, izmišlja sve to. Mora biti u bolnici, još uvek je u stanju šoka. Rani odbrusi da je dobro i da ne treba ona da bude u bolnici za mentalno obolele, već on. Pita majku hoće li verovati njoj ili njemu. Rađ insistira kako moraju odvesti Rani u bolnicu pre nego što uradi nešto loše. Suminda se složi sa Rađom i ode da pozove doktora. Rani je zaustavlja, uverava je da je dobro. Rađ je uhvati, Suminda zove doktora. Rađ odvuče Rani na sprat.
U sobi, Rani prkosno kaže kako će otkriti istinu o Rađi svima. Rađ odvrati kako je nije mnogo mučio i držao ju je u životu, ali sada će gledati propast svoje majke, koja će se dogoditi do sutra ujutru. Rani se kune da će do tada reći istinu svojoj majci, a on će zasigurno umreti. Rađ ode.

Rađ u besu baci neku vazu. Dolazi do zaključka, na osnovu zvukova koje je čuo kada ga je Anandi pozvala, da je Sakši blizu nekog hrama. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site