Ek Tha Raja Ek Thi Rani (473. ep.) 22.05.2017. – Raaj sazna da ga je Chitra lagala!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (473. ep.) 22.05.2017. – Raaj sazna da ga je Chitra lagala!

By  | 

Raaj sazna da ga je Chitra lagala!

Rani plače dok je Suminda u stanju šoka jer se Raaj glasno smeje rekavši da sve to pripada njemu sad. On gurne Sumindu na kauč I kaže svima da uđu, nema potrebe da se kriju. Doshi uđe unutra sa Anandi i Sakshi. Suminda je šokirana ugledavši Doshija živog. Doshi uvede Anandi unutra. I Preiti dođe tu.
Raaj kaže Sumindi da je bar jednom trebala da veruje svojoj vlastitoj krvi. Rani joj je govorila da je dobro, ali ona joj nije verovala. On se ponovo smeje, pita Sumindu šta se tačno desilo. Doda da izgleda da je vreme da je otkrije celu istinu. Priča kako je Doshi njegov prijatelj koji nije ubijen, on čak nije sin Chitre Singh. Raaj kaže da je on sin Chitre Singh, Raaj Singh. Od detinjstva je planirao uništenje Suminde Chauhan, danas je dobio šta je hteo. Raaj priča Rani kako su došli kod Anandi i oslobodili Sakshi. Suminda kaže da joj se osvetio za smrt svog oca, uradio je to što je ona (Suminda) uradila njegovom ocu. On im kaže da sad napuste njegovu kuću. Sakshi se smeje nazivajući je vešticom.

Rani izađe nakon što ga pogleda u oči. Chitra uđe na glavna vrata i zabrani Raaju da to uradi. Raaj pokaže na Sumindu rekavši da mu je ta dama otela oca, da je Chauhan živ, on bi ga lično ubio. Suminda ga ošamari. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site