Ek Tha Raja Ek Thi Rani (476. ep.) 25.05.2017. – Rađ spasi Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (476. ep.) 25.05.2017. – Rađ spasi Rani!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (476. ep.) 25.05.2017. – Rađ spasi Rani!
Rani ode do hrama. Traži radnike kojih nigde nema. Spazi potom dvojicu muškaraca i ženu kako kradu nešto i vikne na njih. Rađ je na putu, u kolima. Priseća se zajedničkih trenutaka sa Rani i tako zanet umalo se ne sudari sa nekim vozilom. Skrene pokraj puta i stane.
Rani se suprotstavlja kradljivcima. Jedan joj pripreti nožem, ali ga ona šutne i izbije mu ga iz ruke. Ona žena je uhvati, ali je Rani gurne. Ova dvojica je uhvate, ali se Rani uspešno brani i dalje. Tuče muškarce. Međutim, jedan od njih je na kvarno udari štapom po glavi, s leđa. Ona padne na zemlju.
Rađ stiže do hrama. Izađe iz auta.
Kradljivci podignu Rani sa zemlje. Njoj tom prilikom ispadne minđuša.
Rađ se moli u hramu, dok Rani pokušavaju da zazidaju živu. Njoj su zavezane ruke i povez joj je preko usta. U polusvesnom je stanju. Ona pokušava da dozove Rađu.
Rađ u hramu vidi da će se dija ugasiti i zakloni plamen svojim rukama. Tu dođe neki sveštenik i ovaj ga upita za Rani. Sveštenik veli da nije tu. Rađ pođe ka autu, razmišlja kako je mislio da je Rani tu.
Rani su potpuno zazidali.
Rađ pokrene auto i krene, ali u jednom trenutku kola neće ni da maknu. On shvati da je naleteo na poveći kamen. Pokuša da ga izvuče i ogrebe ruke. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site