Ek Tha Raja Ek Thi Rani (478. ep.) 29.05.2017. – Vikram uznemirava Sakshi, Rani i Raaj je pronalaze onesvešćenu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (478. ep.) 29.05.2017. – Vikram uznemirava Sakshi, Rani i Raaj je pronalaze onesvešćenu!

By  | 

Vikram uznemirava Sakshi, Rani i Raaj je pronalaze onesvešćenu!

Sakshi se izvini Rani nakon što opere ruke. Raaj čuje to. Rani kaže da za neke greške nema povratka. Raaj dođe tu i pita Rani da mu da bar jednu šansu. Doda da ako ona može da brine o njegovoj porodici, zašto on ne može. Rani podseti Raaja da oni samo glume da su žena i muž i postoji velika razlika među njima. Ona ode. Raaj poželi da mu Rani uskoro oprosti.
Chitra uverava Anandi da će sve biti u redu. Anandi je ljuta na Sakshi što je tako lose dočekala Vikrama. Rani dođe tu i uverava Anandi da će se ona brinuti o Sakshi. Ona pogleda ka Preiti i Vikramu koji pričaju. Vasundra odvede Vikramu u stranu. Rani ode do Preiti koja joj pokaže ogrlicu koju joj je Vikram poklonio. Smatra da je on pravi džentlmen. Vasundra dođe kod Suminde i Anandi rekavši da prihvata bračnu ponudu od Preiti. Anandi traži slatkiše. Raaj priđe Preiti i Rani sa slatkišem. Vasundra postavlja uslov da Rani i Raaj moraju da sede za Havan zajedno. Rani pristine da obavi bilo koji ritual za Preitino venčanje. Vasundra pita Raaja za njegov pristanak jer je Rani jako oštra, a onda se nasmeši.
Sledećeg jutra, Rani ne može da zakopča haljinu. Raaj dođe da joj pomogne, smeši se gledajući je. Rani ga pita “šta”. Ona mu zahvali, on kaže da on treba njoj da zahvali što ga je pustila da uđe. Rani kaže da on samo zna da flertuje sve vreme. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site