Ek Tha Raja Ek Thi Rani (479. ep.) 30.05.2017. – Vasundra hoće da otkaže venčanje zbog Raninog ponašanja, Rani joj se izvinjava!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (479. ep.) 30.05.2017. – Vasundra hoće da otkaže venčanje zbog Raninog ponašanja, Rani joj se izvinjava!

By  | 

Vasundra hoće da otkaže venčanje zbog Raninog ponašanja, Rani joj se izvinjava!

Raaj i Rani potrče i pokušaju da probude Sakshi. Rani se pita da li je Sakshi pala sa prozora ili kako je dospela tu. Njoj je glava povređena.
Vasundra obavlja “Roku” za Preiti i Vikrama. Chitra pita Sumindu za Raaja i Rani. Anandi je zabrinuta jer je Vasundra htela da oni prisustvuju svim ritualima. Rani izađe i kaže Raaju da je doctor previo povredu Sakshi. Ona mu se izvini što nije bila u stanju da brine o Sakshi. Raaj joj kaže da Sakshi nikad ne bi povredila sebe, takva je godinama ali nikad pre nije pokušala da se povredi.
Dole, svi obavljaju rituale. Doshi dođe i pozove Raaja i Rani dole. Rani uverava Raaja da Sakshi neće ostati sama, ona kaže služavki da bude sa Sakshi. Raaj joj kaže da ga pozove ako zatreba. Rani mu kaže da se oraspoloži. Ona ode u sobu gde Sakshi spava. Seti se kako je pronašla dugme na stolu blizu vaze i stavlja ga na sto. Razmišlja kako je Raaj bio u pravu, Sakshi se nikad ne bi povredila. Potom razmišlja o dugmetu i nada se da će se Sakshi uskoro osvestiti. Ona da instrukcije služavki da ostane sa Sakshi.

Dole u sali, Rani se pridruži porodici. Vasundra kaže da su konačno pronašli vreme za proslavu u njihovoj porodici, pita da li su rešavali neke svoje nesporazume/svađe. Rani uzme Raaja za ruku, oni se nasmeše pogledavši se. Rani kaže Vasundri da gde ima ljubavi, ima i svađa, ona je srećna što njihova ljubav prevazilazi te svađe. Ona priđe Preiti i čestita joj što zvanično pripada nekom drugom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site