Raja i Rani optuže Vikrama pred svima, ali im niko ne vjeruje

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (483. ep.) 05.06.2017. – Raaj i Rani optuže Vikrama pred svima, ali im niko ne vjeruje!

By  | 

Raj i Rani optuže Vikrama pred svima, ali im niko ne vjeruje

Doshi obavlja ritual sa sindurom sa Preiti. Ovamo, Rani osjeti da je neko pobjegao iz ostave. Ugleda Vikrama kako bježi, ali Sakshi slabašno mrmlja njeno ime. Ona dođe do Sakshi i pozove Raja. Raj dolazi i nalazi Sakshi povrijeđenu i zlostavljanu. Plače.
Sveštenik govori paru da uzme blagoslove starijih. Vasundra ih zaustavi, prvo će do hrama. Povede ih sa sobom i zaustavi Preitinu porodicu.
Raj sipa vodu u Sakshina usta. Rani plače uvjeravajući da se ništa neće desiti Sakshi. Raj plače proklinjući sebe što nije bio sposoban da spasi sestru. Odlučan je da ne poštedi Vikrama.
Vasundra ih pita da počnu oproštajni ritual. Anandi plače grleći Preiti. Raj dolazi i zaustavi ih pitajući gdje je Vikram. Vasundra se žali na to ružno ponašanje. Rani dolazi i veli da znaju kako brinu o kćerkama. Vasundri je bolje da je naučila nećemu svog sina. Raj vikne da to nije Vikram, već Doshni. Skloni “sehru”, ali to je Vikram.

Rani govori da bi ga ubila da može, Anandi pita Sunandi da smiri Rani. Rani govori da je dosta, taj momak nije vrijedan da bude Preitin muž. On je ukaljao Sakshinu čast, silovao je. Chitra pita Raja šta to Rani govori. Rani govori Sunandi da je istina to što je rekla. Pomogne Chitri da sjedne na kauč. Vikram je ljuti i govori da neće trpiti takve niske uvrijede. Da ima istine u tome, on bi dao Sakshi pravdu. Raj ga zgrabi za okovratnik, Preiti udalji Raja od Vikrama govoreći da je on njen muž. Nije spremna da sluša ni njega ni Rani.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site