Ek Tha Raja Ek Thi Rani (49. ep.) 30.09.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (49. ep.) 30.09.2015. – Raj Mata ispriča deo istine Gayatri!

By  | 

1

Prevod: Jeca & Vivian

Gayatri istrči iz palate po kiši, sećajući se svake reči mržnje Rana ji-a. Ona sedne u blato, plače. Ona misli kako je plakala, mislila je da su snovi postali stvarnost. Rana ji ne voli. Ne želi da bude kraljica. Bila je srećna kod oca, kad joj nije stavio sindur, zašto je obišao sedam venčanih krugova sa njom. Rana ji je povuče za ruku i digne je, ona odgurne njegovu ruku. Ona kaže da joj ne treba njegova podrška. Rana ji pita Rani Gayatri Devi gde ide. Gayatri kaže da je devojka povezana sa svojom svojtom preko svog muža, ako je muž ne poseduje, nema svrhe ostati tu. Želi da ide kući. Rana ji kaže da je ovo njena kuća sad, to što radi ne priliči kraljici. Gayatri viče da ona nije kraljica, ona je obična devojka. Rana ji je drži za ruku i kaže da će je sam odvesti, ali ne u tom stanju. On baci kišobran i biva pokvašen zajedno sa njom dok je odvodi u palatu.
Kunwar traži Kokilu, Kokila dođe tu. On je pita gde je bila. Kokila kaže da je bila zaključana. Oni gledaju Rana ji i Gayatri kako ulaze u palatu. Kokila se pita otkud Gayatri ta haljina. Kunwar: “Da li si ti?” Raj Mata takođe dođe tu. Rana ji objavi da Gayatri želi da ide kući, sprema pripreme za to da ona ode. Rana ji ode, Raj Mata kaže Gayatri da želi da popriča nasamo sa njom. Kunwar kaže da je to bio razlog za skrivanje, dobro je odigrala. Kokila razmišlja kako je to bila njena ideja, ali neko drugi je odigrao. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  36 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site