Ek Tha Raja Ek Thi Rani (493.ep.) 19.06.2017. – Raaj je živ, Vasundra krije neku tajnu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (493.ep.) 19.06.2017. – Raaj je živ, Vasundra krije neku tajnu!

By  | 

Raaj je živ, Vasundra krije neku tajnu!

U sobi, Vasundra upozori da Rani ne sme ni da posumnja da on nije Raaj već Shera. Rani se pojavi tu šokirana videvši Shera i Vasundru zajedno. Pita zašto izgledaju tako zabrinuto. Ona ih pozove dole i ode. Vasundri lakne što Rani ništa nije čula. Rani se okrene i pita da li dolaze. Vasundra joj kaže da ide, oni će doći. Shera kaže Vasundri da je shvatio da je ta Rani jako lukava. Uverava je da je sad sa njom, niko je više ne može povrediti. Vasundra plače i zagrli Raaja razmišljajući da je jako srećna što ima uz sebe tu budalu.
U hodniku, Rani se pita da li to nije njen Raaj već Shera. Ona se seti kako je cenio Vasundru pored nje (valjda). Ona ode u sobu i plače.
Doshi ne može da veruje u ono što mu je Rani rekla. Ona proklinje sebe što je ispala glupa pred Vasundrom i lažnim Raajom. Odluči da ih kazni. Doshi kaže da svima treba da ispričaju, ali Rani kaže da ne smeju da im daju šansu da pobede u igri. Ona će isplanirati nešto što će razotkriti identitet tog lažnog Raaja. Uradiće takvo nešto da će on sam priznati istinu.
Noću, sluga donese pismo Sheru. On se zlobno nasmeši. Vasundra strahuje da će Rani uraditi nešto i uhvatiti Shera u zamku. Raaj dođe u podrum gde je Rani pozvala Shera (valjda). (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno