Ek Tha Raja Ek Thi Rani (496. ep.) 22.06.2017. – Rani zadobije opekotine! Vasundra zna da su Šira i Rađ jedna ista osoba!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (496. ep.) 22.06.2017. – Rani zadobije opekotine! Vasundra zna da su Šira i Rađ jedna ista osoba!

By  | 

Rani uđe u Vasundrinu sobu u potrazi za kutijicom. Rađ čuva stražu. Rani nađe kutijicu, ali kad je otvori unutra ugleda samo parče papira na kome je nacrtan smajli. S druge strane, Vasundra originalnu kutijicu odnese u kućni hram i prokomentariše kako samo jedna stvar fali kod priprema za puđu, a to je barut (on se nalazi u kutijici). Lepo je rekla Rani da će je pretvoriti u prah i pepeo.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Rani kaže Rađi kako je Vasundra znala da će ona doći da potraži kutijicu i zato je ostavila taj papir. Nešto je smislila, moraju otkriti šta. Rađ joj kaže da ne brine, neka ide da skuva tu hranu što treba, a on će paziti na Vasundru.
Vasundra za to vreme pomeša barut u brašno. Kaže kako joj je Rani spalila papire, a sad će videti na šta je ona spremna. Smeje se zlobno i sklanja se. Dolazi Rani, uzima ono brašno. Pravi testo za tortilje od njega. Vasundra krišom posmatra. Naiđe Rađ i pozove Vasundru da pođe nešto sa njim. Ova pođe. Rani ustane da stavi testo u vrelo ulje.

Rađ, Vasundra, Đitra i Anandi su u salonu. Odjednom se začuje prasak i Ranin vrisak. Ovi se uplaše i pojure ka hramu. Vasundra se smeška. Hram je pun dima, a i vatra je izbila. Ovi dozivaju Rani. Ugledaju je na podu, u nesvesti. Rađ je izbezumljen, tera je da otvori oči. On je tu, ništa joj neće biti. Uzme je u naručje i i ponese u sobu. Đitra i Anandi pođu za njima. Vasundr aes smeška i razmišlja kako je planirala da Rani pogine, ali dobro, bar je doživela stres i šok.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site