Ek Tha Raja Ek Thi Rani (496. ep.) 22.06.2017. – Rani zadobije opekotine! Vasundra zna da su Šira i Rađ jedna ista osoba!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (496. ep.) 22.06.2017. – Rani zadobije opekotine! Vasundra zna da su Šira i Rađ jedna ista osoba!

By  | 

U sobi, Rani je došla sebi, ali je opekotine na rukama peču. Doktorka joj maže neki melem. Kaže Rađi da pazi na Rani i da će njen rane vremenom zaceliti. Anandi brine, pita se kako se ta nesreća desila. Rani razmišlja kako ona zna ko je odgovoran za to, ali ne može pred njima govoriti protiv Vasundre dok ne nađu Sumindu. Dolazi Vasundra, pravi se fina. Pravi se da čilijem tera urok od Rani. Kobajagi se snuždi pa izjavi kako oseća da od kad je ona došla u kuću, loše se stvari dešavaju Rani. Rađ ćuti, ali kuva u sebi. Đitra veli da je to bio samo nesrećan slučaj. Vasundra pita Rani šta bi bilo da joj je i lice izgorelo, a ne samo ruke. Kaže joj i da se čuva.

Noć je. Rađ ode u sobu sa tajnim prolazom. Priđe onoj njegovoj slici na zidu. Zagleda unaokolo, priseća se kako je Vasundra baš tu stajala pre nego što je ugasila svetla. Razmišlja kako Suminda mora da je tu negde. Međutim, ugleda onu kutijicu i prepozna je. Pita se otkud ona tu. Otvori je i shvati da se unutra nalazi barut.

Rađ pokazuje kutijicu s barutom Rani. Besan je na Vasundru. Rani veli da je ona već bila uverena da je Vasundra odgovorna za ono što joj se desilo.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno