Ek Tha Raja Ek Thi Rani (496. ep.) 22.06.2017. – Rani zadobije opekotine! Vasundra zna da su Šira i Rađ jedna ista osoba!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (496. ep.) 22.06.2017. – Rani zadobije opekotine! Vasundra zna da su Šira i Rađ jedna ista osoba!

By  | 

U Vasundrinom kupatilu, Rađ preseče plastično crevo iz bojlera kako bi se Vasundra poparila i zaradila opekotine isto kao i njegova Rani. Međutim, u kupatilo zapravo uđe Sakši, a Rađ, mislivši da je to Vasundra, zamandali vrata i uključi bojler. Potom ode. Iz cevi počne da izlazi vodena para. Sakši je u početku zanimljivo to, ali onda počne da se guši, a ne može izaći.

Rađ ode do Rani, posmatra je dok spava.

Sakši je u polusvesnom stanju. Rađ izađe iz sobe i ugleda Vasundru kako prolazi hodnikom. Zapita se ko je onda u kupatilu ako nije ona. Ode tamo i šokira se kad ugleda svoju sestru.

Vasundra sedi preko puta Suminde koja je vezana. Pokazuje joj dve iste lutke koje predstavljaju Širu i Rađu. Otkrije Sumindi da zna da su Rađ i Šira ista osoba, samo ne zna kako je Rađ spašen i kako je postao Šira. Shvatila je da je to ista osoba kad je videla Rađu sa Rani i Došijem koji su je pratili, kao i kad je videla njegovu silnu zabrinutost za Rani nakon ekslozije.

U sledećoj: Vasundra je uzela Đitru, Anandi i Priti kao taoce. Vezala ih je za stubove. Kaže Rađi kako zna dobro da on zapravo nije Šira. Nudi mu da igraju jednu igru ako hoće da povrati Sumindu. Drži pištolj.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno