Ek Tha Raja Ek Thi Rani (497. ep.) 23.06.2017. – Vasundra se preruši u Sumindu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (497. ep.) 23.06.2017. – Vasundra se preruši u Sumindu!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (497. ep.) 23.06.2017. – Vasundra se preruši u Sumindu!
Vasundra otkriva Sumindi kako je videla Rađu kad je sekao onu cev od bojlera pa je namerno poslala Sakši u kupatilo. Doda kako je vreme da odigra na glavnu kartu.

Neko pokuca na vrata Rađine i Ranine sobe. Oni otvore i ispred ugledaju urnu. Tu je i poruka na kojoj piše da Vasundra Širi, odnosno Rađi, šalje pepeo njegovog oca. Oni pažljivo otvore urnu, ali je ona prazna. Rađ kaže Rani kako ga je Vasundra razotkrila. Vreme je da se suoče sa njom. Siđu dole. Vasundra sedi u fotelji sa pištoljem u ruci. Pita Rađi da li mu se svidela njena igra i kaže kako je pripremila nešto za njih. Rani i Rađ pogledaju oko sebe. Vasundra im dozvoli da sednu i izjavi kako želi da igra jednu igru sa njima. Ako pobede – dobiće Sumindu. U suprotnom će ona odlučiti šta će biti sa njom. Ona potom priđe stubovima koji su opasani crvenom tkaninom. Poskida tkanine. Za stubove su vezani Đitra, Anandi i Sakši. Imaju povez preko usta. Ovo dvoje se šokiraju. Rađ vikne Vasundri da ona ima problem sa njim i Rani, zašto meša ostale. Vasundra veli da je to sad igra sreće i vremena. Daje im zagonetku koju treba da reše kako bi stigli do Suminde. Potom još izjavi da se u pištolju nalazi 1 metak, a troje njih je vezano. Ako za 5 minuta ne reše zagonetku, umreće ili Đitra ili Anandi ili Sakši. I tako će na svakih 5 minuta biti ispaljen po jedan hitac, pa ko preživi. Po principu ruskog ruleta. Uključi štopericu i zada im zagonetku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno