Ek Tha Raja Ek Thi Rani (498. ep.) 26.06.2017. – Rani je trudna, Raaj sumnja u Vasundru!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (498. ep.) 26.06.2017. – Rani je trudna, Raaj sumnja u Vasundru!

By  | 

Rani je trudna, Raaj sumnja u Vasundru!

(Vasundra je prerušena u Sumindu.)
Vasundra baci masku rekavši da je htela da Raaj i Rani odu u tajnu sobu da bi pronašli Sumindu, tj. prerušenu nju (Vasundru). Nikad neće pronaći Sumindu a ona će im uskoro oteti sve. Ona kaže da će samo u sobi biti bez maske. Pita se zašto Rani još uvek nije došla da vidi svoju majku.
U hodniku, Rani se pita šta se dešava u Sumindinoj glavi. Rani dođe do vrata i pokuca, Vasundra stavi masku i legne na krevet. Rani je zagrli i plače rekavši da je mislila da ju je zauvek izgubila. Ona kaže da je sigurno mnogo patila zbog nje. Raaj joj kaže da ne brine, majka joj se vratila kući. Anandi joj donese hranu. Rani hrani Vasundru (kao Sumindu) svojim rukama, ugleda opekotinu na njenoj ruci. Vasundra (Suminda) plače rekavši da joj je Vasundra vezala ruke čeličnim lancima i puno ju je tukla. Rani kaže da će joj doneti lek, ali ova je zaustavi rekavši da će namazati kokosovo ulje. Rani i Anandi su šokirane i podsete je da je ona alergična na kokosovo ulje. Vasundra se pita šta da im odgovori sad, a onda kaže da je zbog tog bola zaboravila sve. Anandi joj kaže da sad odmori. Raaju je sumnjivo sve ovo, on kaže Anandi i Rani da budu oprezni, ta žena je jako opasna. Vasundra razmišlja da oni ne znaju na šta je sve ona spremna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *