Ek Tha Raja Ek Thi Rani (499. ep.) 27.06.2017. – Raaj razotkrije Vasundru, ona ga ucenjuje!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (499. ep.) 27.06.2017. – Raaj razotkrije Vasundru, ona ga ucenjuje!

By  | 

Raaj razotkrije Vasundru, ona ga ucenjuje!

Vasundra skine masku sa lica. Raaj joj priđe sa leđa i zgrabi je za vrat, ona se smeje. Raaj joj priđe sa slomljenom vazom. Vasundra mu kaže da je ubije, a nakon toga nikad neće saznati šta se desilo Sumindi i gde je ona. Ona odgurne Raajovu ruku i kaže da oni ne mogu ništat da joj urade, Suminda će umreti ako ona (Vasundra) zadobije i najmanju ogrebotinu. Ona kaže Raaju da je stavila bombu iznad Suminde a dugme je na njenoj (Vasundrinoj) narukvici. Raaj stoji šokiran. Ona sažaljeva Raaja, ne može da je pošalje odatle a ona je neprijatelj Rani i njihovog deteta. Raaj je upozori da će je živu spaliti ako se išta desi Rani, reći će joj istinu. Vasundra mu kaže da ne može da uradi to, prvo Rani je trudna i srećna je što joj je majka tu. Ako sazna istinu, to će negativno uticati na njeno dete; a drugo, ako bude to uradio, ona će pritisnuti dugme i oduzeti Sumindi život. Raaj bespomoćan napušta sobu. Vasundra mu se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Posle “Havan”-a, Vasundra (kao Suminda) priđe Rani, ona joj kaže da brine o sebi i da ne misli ni o čemu lošem, jer to može da naškodi detetu. Ona ih podseti na ritual “goad bharai” koji se obavlja odmah nakon saznanja o trudnoći. Oni odluče da to odrade sutra. Rani je zagrli rekavši da će ona uvek uraditi najbolje za nju. Raaj razmišlja kako mora pronaći pravo vreme da kaže Rani istinu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site