Ek Tha Raja Ek Thi Rani (50. ep.) 01.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (50. ep.) 01.10.2015. – Gayatri saznaje da je njeno venčanje trgovina!

By  | 

1

Rana ji pokušava da dresira konja, Gayatri ga pozove. On prođe pored Gayatri, Gayatri kaže da je u detinjstvu ona okretala glavu od oluje. Ali oluja u njenoj vezi prošle noći nije bila igra, a ako jeste, trebaju joj njeni odgovori. Rana ji je pita šta želi da pita. Ona pita Rana ji-a zašto ju je oženio i zašto je toliko ljut na nju, da li zato što je obukla Surakshninu haljinu. Rana ji kaže da je ljut jer je ona igrala trikove da bi dobila poziciju kraljice Amirkota. Rana ji ode, Raj Mata priđe Gayatri, kaže joj da bude spremna za ritual.  Gayatri kaže da Rana ji zna kako da obavi rituale, ali ne i veze i obećanja. Bolje da ona ne bude tu za današnji ritual jer neće biti u mogućnosti da laže i stanovnici kraljevske palate neće podneti istinu. Potom ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sali, Rana ji čeka Gayatri. Raj Mata je zabrinuta zašto Gayatri nije došla. Kokila se moli da ne dođe. Bari Rani Maa ismeva Raj Matu da je ovome naučila svoju snaju. One se i dalje raspravljaju kad Gayatri dođe. Ona sedne i razmišlja o Rana ji-evoj mržnji. Pandit da Rana ji-u nožni prsten, kaže mu da kad žena/supruga nosi to, to ne štiti samo njenog muža već i kad ona rodi naslednika, oseća manje bola. Svi u sali počnu da pričaju o nasledniku. Rana ji klekne da joj stavi prsten i traži od Gayatri nogu. Ona umesto toga ustane. Svi su šokirani, Rana ji je besan i takođe ustane. Bari Rani Maa pita Gayatri zašto je ustala, ritual se nije završio. Gayatri kaže da u njihovom društvu, narukvice su identitet muževljevog života. Ona ne može da nosi taj prsten na nozi u hramu danas, kad ona nema vezu sa Rana ji-em. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  38 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site