Ek Tha Raja Ek Thi Rani (50. ep.) 01.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (50. ep.) 01.10.2015. – Gayatri saznaje da je njeno venčanje trgovina!

By  | 

2

Bari Rani Maa grdi Gayatri što pravi dramu i sramoti sebe i Rana ji-a. Gayatri sklopi ruke i izvini se svima u kući, ali njeno vaspitanje je ne uči da priča o tome dalje. Mogu pitati njenog muža šta god žele. Rana ji joj pokaže prsten i ispusti ga iz ruke. On napusti salu. Seth dođe u palatu i zabrinut je zašto je Rana ji otišao. Gayatri kaže da mora da priča sa njim i pita ga da uđe unutra. Seth je zabrinut da li ona zna svu istinu. On priđe Gayatri i pita je zašto je tako zabrinuta. Gayatri ga pita da li je njeno venčanje sa Rana ji-em trgovina. Ona ima suze u očima, pita svog oca opet koji ćuti. Ona stavi njegovu ruku na svoju glavu, pita da li su on i Bari Rani Maa pričali o istoj trgovini. Seth joj se izvini, kaže da je to venčanje bila trgovina. Seth kaže da ova trgovina nije ugovorena od strane biznismena već od strane oca, trebala je da se uda za tog Damodara. U to vreme, Raj Mata ga je pozvala i pokazala mu pismo koje je ona (Gayatri) napisala Rana ji-u. Gayatri se seti vremena kad su se igrali žmurke, činio je da Gayatri pobedi jer nije mogao da je vidi poraženu. Kaže da je danas, zbog ove trgovine, zaista izgubila. On kaže da je uradio to da je drži podalje od suza i briga. Gayatri kaže da se sve obrnulo, ljuta je na njega jer ga je pitala da li je to bila trgovina. Tad je slagao. Seth kaže da je mislio da ona neće biti povređena. Bio je pun nade, ali zaboravio je da se sve nade nikad ne ispune. On se izvini Gayatri.
Gledaćete: Raj Mata sklopi ruke, pita Setha da ide kući. Njoj (Gayatri) nikad neće ništa nedostajati u životu. Seth kaže da ako tako ne bude, on će vratiti svoju ćerku i kraljicu Amirkota svojoj kući. Raj Mata kaže Gayatri da ju je ta trgovina učinila samo kraljicom Amirkota. Gayatri kaže da je želela da bude supruga. Raj Mata je pita zar ne želi sad to da postane. Gayatri je pogleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site