Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 30.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 30.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 230.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!
Vasundra se zlobno smeje i govori Sakši, Anandi i Đitri da će one sada biti njen sluškinje. One neutešno plaču. Neko počne aplaudirati iza Vasundre i one se okrene. Zgrane se kad ugleda Rađu i Rani žive i zdrave. Rađ joj odmah oduzme pištolj. On i Rani joj otkriju da su prsluk s bombom bacili u bazen. Vasundra je u šoku i neverici, govori kako je to nemoguće. Svi su presrećni što su se Rani i Rađa spasili. Rađ i Rani odvežu ostatak porodice. Cela porodica počne hodati oko Vasundre i aplaudira. Međutim, Vasundra se ponovo dokopa pištolja i uperi ga u njih. Pođe unazad ka vratima da pobegne, ali naleti na Priti koja je dovela policiju. Oni je razoružaju. Rani joj kaže da ide da živi zajedno sa svojim sinom u zatvoru, tamo joj je pravo mesto. Dok je odvode, Vasundra se besno kune svima da će se vratiti i osvetiti.

Porodica se pomoli u hramu. Rani kaže kako im je bog dao snagu da se izbore sa zlom. Rađ joj stavi sindur. Gledaju se s ljubavlju. Zagrle se. Rađ kaže kako ih niko ne može rastaviti. Cela porodica se radosno zagrli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno