Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 30.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (502. ep.) 30.06.2017. – Rani i Rađa su živi! Vasundra je uhapšena!

By  | 

U krevetu, Rađ pita Rani koju želju bi poželela kad bi dobila priliku da joj se ista ostvari. Rani odgovara da bi volela da njihova priča postane roman koji bi svako mogao pročitati.

Sunanda se smeje jer Rađ po peti put priprema supu za Rani. Kaže mu kako je to normalno u trudnoći i sad je red na muža da služi i vodi računa o svojoj ženi. Dolaze Anandi i Đitra, pitaju ga da li je stavio biber i so. Rađ potvrdi. Sve tri ga požuruju da odnese supu i pođu i one sa njim. Rani leži u krevetu, žali se što Rađa kasni toliko. Dolazi i Sakši, kaže Rađi da čeka, fali jedan sastojak supi – pošalje leteći poljubac i kobajagi ga umeša u supu. Rani se smeši. Rađ joj nudi supu. Ona je pomiriše, ali je odmah skloni rekavši da čudno miriše. Rađ pomiriše on, kaže kako miriše dobro. Napravio ju je baš onako kako mu je rekla. Rani ne želi da je pojede. Doda kako bi sad htela…
Oni svi u glas izgovore: “Čokoladno mleko!”
Rani se smeje i klima glavom. Rađ veli da ide da joj napravi. Vrati se za sekund s mlekom. Sakši opet “umeša” svoj leteći poljubac. Rani se čudi kako je tako brzo spremio. Zar je znao da baš to želi? Rađ odgovara da se to već danima ponavlja pa je naredio slugi da čeka ispred sa napitkom. Smeju se. Anandi ih blagosilja.

U sledećoj: Rađ postane emotivan kad na krevetu pored Rani ugleda svoje ćerkice – bliznakinje. Međutim, Vasundra u toku noći kidnapuje jednu od devojčica. Rani je izbezumljena, zove Rađu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site