Ek Tha Raja Ek Thi Rani (503. ep.) 03.07.2017. – Rani rađa bliznakinje, Vasundra otme jednu od bliznakinja!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (503. ep.) 03.07.2017. – Rani rađa bliznakinje, Vasundra otme jednu od bliznakinja!

By  | 

Rani rađa bliznakinje, Vasundra otme jednu od bliznakinja!

Noć je, Rani pokuša da probudi Raaja jer je žedna. Ona primeti da nema vode u bokalu. Pokušava da dohvati vodu, ali padne. Raaj se probudi i potrči ka njoj. Ispred sobe, svi čekaju. Raaj se smatra odgovornim za to što se desilo. Suminda ga uverava da to nije njegova krivica. On se moli u hramu za bezbednost Rani i njihovog deteta. Doktor izađe i obavesti ih da je Rani rodila bliznakinje. Oni svi pozovu Raaja i saopšte mu to. Njima je dozvoljeno da vide Rani. Raaj uđe unutra. U sobi, Raaj se izvinjava Rani držeći je za ruku. On joj kaže da su njihove ćerke njegova najveća sreća u životu. Svi se raduju. Rani saopšti da je odlučila da će ih nazvati Riddhi i Siddhi.
Kasnije, Raaj donese igračke za devojčice. Rani pita šta je sa poklonom za nju. On pokaže Rani da ćuti malo. Anandi i Chitra shvataju to i ostavljaju ih same. Raaj joj pokloni nakit i kaže da sad ne bi podneo da izgubi bilo koju od njih. Oni provedu lepe trenutke zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Noć je, Rani ode da donese ulje za masažu. Odjednom nestane svetla. Raaj ode da proveri struju. Sakshi dođe tu, Raaj i Rani ostave nju pored beba. U hodniku, Rani sumnja da je neko prati. U sobi, beba počne da plače. Sakshi ode da donese lutku da se igra sa njom. Vasundra dođe i uzme jednu od beba rekavši da će je zauvek odvesti jer želi da njena majka plače. Želi da Rani shvati bol izgubljenog deteta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site