Ek Tha Raja Ek Thi Rani (504. ep.) 04.07.2017. – KRAJ SERIJE!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (504. ep.) 04.07.2017. – KRAJ SERIJE!

By  | 

KRAJ SERIJE!

Rani pomazi Siddhi i poljubi je obećavši da će se vratiti uskoro. Anandi je zabrinuta zbog onoga što su se zakleli. Raaj kaže da ne mogu da prepuste Riddhi Vasundri, ispuniće ono što su obećali. Oni idu držeći se za ruke.
Na putu, Rani je uznemirena i zabrinuta jer nigde ne mogu nigde da nađu Riddhi. Raaj je odlučan da će po svaku cenu naći Riddhi. Pita je da mu veruje. Iznenada, on izgubi kontrolu nad autom i auto udari u drvo, nakon čega eksplodira.
Nakon vremenskog skoka, Anandi čestita rođendan Siddhi koja je sad već mlada devojka. Ona joj pokloni knjigu o kojoj je priča Raaja i Rani. Siddhi primeti da su poslednje stranice knjige prazne. Anandi kaže da je to zato što se priča Raaja i Rani nikad ne završava. Ona joj ispriča njihovu priču. Siddhi obeća da će ona napisati ostatak priče.
Sa druge strane nam pokazuju Riddhi koja prebija nekog čoveka i inspektora jer su obavestili policiju. Ona ode sa ukradenom torbom pevajući sebi rođendansku pesmicu.
U palati svi čestitaju Siddhi, kažu joj da se spremi jer je danas poseban dan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Riddhi se vraća kući sa torbom ukradenog novca. Vasundra je pita je li stigla. Riddhi se prepadne i torba joj ispadne iz ruke. Ona pita Vasundru kako je saznala kad nikakav zvuk nije napravila. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site