Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. - Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. – Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!

By  | 

BeFunky Collage 2

Gdin. Wilkinsons je upita zašto radi to. Gayatri govori da oni žive za poštovanje,i poštovanje im je najdraža/najskuplja  stvar ,a ne kao lopovi koji nemaju samopoštovanja. Doda da je platila kaznu,nek joj sad više ne uznemirava muža. Ona odlazi,Kunwar ulazi na druga vrata. Govori gdinu. Wilkinsonsu da je ta djevojka ponovo uništila njihov plan,sada Rana ji neće ostaviti krunu. Gdin. Wilkinsons mu govori da oni,Indijci nikada ne mogu  biti pametniji od Britanaca.  Nastavi da je ona došla po noći da plati kaznu,ako voli poštovanje svoga muža,kako će dragi Rana ji sačuvati njeno poštovanje. Kunwar ga upita o čemu govori.  Gdin. Wilkinsons zove Rana ji-a ,govori mu da nije mogao sačekati jutro. Njegova kazna je plaćena. Rana ji upita ko je platio. Gdin. Wilkinsons govori da je njegova žena to učinila,bila je tu,pričala sa njim. Proveli su vrijeme zajedno. Primjetio je njenu ljepotu danas,on (Rana ji) baš ima sreće. Doda da ona,Gayatri može da učini sve da bude Raani/kraljica. Nastavi da je danas vidio zašto je ona vrijedna njegove ,Rana ji-eve žene. Rana ji u bijesu ispušta telefon. Kunwar upita da li Britanci piju lisičije mlijeko. On ,gdin. Wilkinsons je naciljao tačno u vrabčevo oko ,ali šta ako vrabac odleti prije nego strijela dođe do njega. Gdin. Wilkinsons veli da jednu stvar zna odlično,Indijci mogu podnijeti sve ,ali ime njihove žene sa nekim drugim…Njegova strijela neće stići na pogrešno mjesto. Nalazi Gayatrinu nanogicu na ulazu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site