Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. - Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. – Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!

By  | 

BeFunky Collage 4

Gayatri pohvali da ona piše jako lijepo,ali zašto su njene pjesme tako tužne,Laksh je nikada nije ostavio i otišao iz Amirkota. Suwarna se zamisli. Gayatri joj kaže da je ona uz nju,kako onda ona (Swarna) može biti sama. Swarna je upita odkud njoj tolika hrabrost,uvijek se smije,nije bitno koliko napetosti bilo između njih. Sluga donosi poruku Gayatri,ružu i pismo. Swarna govori Gayatri da pročita. Gayatri otvara pismo,piše da je ona prije nekoliko dana rekla da se dešava samo ono što je zapisano u sudbini. Danas on želi da da toj sudbini šansu. Kočija je čeka napolju,mora doći pravo kod njega,čeka je. Gayatri je šokirana pročitaviši ime ‘Rana Indravadhan Singh’.
Najava: Rana ji govori Gayatri da je ova noć zaista posebna/specijalna za njega ,želi da ona obuče to.  Gayatri dolazi obučena u crni sari,Rana ji gleda iza,smije se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site