Ek Tha Raja Ek Thi Rani (62. ep.) 19.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (62. ep.) 19.10.2015. – Laksh ošamari Swarnu, Gayatri se osvesti!

By  | 

1

Čovek u crnom kaže Rana ji-u da stavi Gayatri da legne, tako da počnu sa tretmanom. On stavlja neke lekove, dodiruje je sa nekim travama i čita joj nešto. On pita Rana ji-a da li mu je ona žena. Rana ji klimne glavom. On ga pita odakle dolazi, kako se zove, šta radi. Rana ji kaže da se zove Indar, vojnik je. On pita koliko će joj trebati vremena da se oporavi. Čovek ustane smejući se, dotakne Rana ji-a sa paunovim perjem i kaže da kada nekome treba blagoslov, glava mora da mu bude u odugovlačenju. Mora tražiti Njegovu milost, sigurno će je dobiti.

Laksh hvali slugu, Kunwar čuje to i izbaci slugu napolje. I Kokila uđe u sobu. Kunwar kaže da je njegova žena napustila kuću a on radi sve te gluposti opet. Kokila kaže da ne Rana ji, ali bar Laksh može da podari naslednika palati. Laksh kaže da ne može da obeća to. Kunwar ga ošamari. Kokila kaže da to nije njegova greška već Swarnina. Kunwar kaže da samo Swarna može podariti naslednika. On uperi pištolj Lakshu u glavu i kaže mu da pozove Swarnu da se vrati, inače će ga upucati i ubiti. Laksh pozove Swarnlekhu. Laksh pita Swarnu kad se vraća, njegova palata i njegov život su prazni bez nje. Swarna je srećna i pita se šta mu se desilo. Ona obeća da će se ubrzo vratiti. Laksh kaže Kunwaru da će se ona ubrzo vratiti. Kunwar kaže da ovog puta nije pucao, ali sledećeg hoće. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  52 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site