Ek Tha Raja Ek Thi Rani (62. ep.) 19.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (62. ep.) 19.10.2015. – Laksh ošamari Swarnu, Gayatri se osvesti!

By  | 

2

Rana ji je sa Gayatri. Devojka u blizini kaže da je njen muž isto tako voli. Ona pita za njeno (Gayatrino) ime. Rana ji kaže Rani (postoji i ime Rani, a i znači kraljica)… devojka, Mala, kaže da ona i izgleda kao kraljica.
Rana ji kaže da Gayatri ima visoku temperaturu.
Kokila radi aarti Swarni. I Laksh se smeši. Kokila kaže da je se sećala svakog dana. Laksh joj stavi ruku na rame i kaže da mu je puno nedostajala, pita je kako su svi kod njene kuće. Kunwar kaže da je Laksh bio toliko tužan da je zaboravio da se smeje. On kaže Swarni da ide da vidi kakve je aranžmane uradio za nju. Swarna uđe unutra. Kunwar drži Laksha na nišanu opet i kaže mu da uradi šta mu je rekao.
Rana ji stavlja oblogu na Gayatrino čelo i lice. On isecka biljke z njene lekove, sedeći pored nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Swarna sedi spremna u svojoj sobi. Kokila uđe unutra i kaže joj da se nasmeši, vreme je za nju da se ujedini. Ona pridigne Swarnu i kaže joj da muškarac ima sva oružja ali žena ima svoju lepotu, ali ona i mora znati kako da je koristi. Ona stavlja karmin na Swarnina usta i kaže joj da privuče svog muža. Njena je odgovornost da ga privuče. Swarna dođe do ukrašenog kreveta, razmišlja kako je njena svekrva u pravu, ona takođe mora pokušati. Danas je Laksh zaintresovan za nju, i ona mora dati drugu šansu ovoj vezi. Ona čuje korake i razmišlja o davanju druge šanse toj vezi. Laksh uđe u sobu pijan. Swarna je stavila veo na lice, Laksh priđe krevetu i seća se Kunwarovih reči. On drži Swarnine ruke. Skine joj veo i pritisne joj lice. Jako je ošamari i odgurne je na krevetu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

52 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site