Ek Tha Raja Ek Thi Rani (63. ep.) 20.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (63. ep.) 20.10.2015. – Rana ji zagrli Gayatri!

By  | 

1

Gayatri zahvali Rana ji-u što ju je doveo tu. Rana ji kaže da on nije Rana (kralj) tu, već samo Indravadhan.
Laksh ošamari Swarnu, obori je dole i pita da li je ona želela da se ovaj brak okonča. Swarna ga odgurne i ode da uzme staklo razbivši bokal. Ona ga upozori da ako pokuša da joj priđe, zaboraviće da joj je muž. Laksh je opet uhvati za vrat i kaže da on čak nije ni želeo ženu, ali niko nije razmišljao o njoj. Kunwar je samo želeo naslednika. Swarna ga opet odgurne na krevet. Laksh se onesvesti. Swarna plače nad svojom sudbinom.

Mala donese hranu i kaže da je današnji obrok malo manji. Gayatri se zahvali rekavši da bilo šta što je servirano sa ljubavlju je dovoljno. Rana ji kaže da on nije gladan. Gayatri kaže da mora da jede. Rana ji kaže da ne želi, Gayatri kaže da ni ona neće jesti. Rana ji razmišlja kako je Gayatri slaba, a potom gleda Malu i njenog muža kako hrane jedno drugo. On se nasmeši i priđe Gayatri, kaže joj da jede inače neće ozdraviti. Ona pita kako će se on brinuti o njoj ako ne jede. Rana ji uzme zalogaj i kaže da jede. Gayatri se uspravi, njene ruke su prašnjave. Rana ji je zaustavi da ne ide, stavi joj zalogaj u usta, a ona mu kaže da i on jede.
Noću, Gayatri i Rana ji leže. Gayatri ga pita da li spava, Rana ji kaže da spava, a i ona bi trebala da zaspi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  32 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site