El Principe - 1. epizoda - Javier Morey stiže u El Principe!

El Principe

El Principe – 1. epizoda – Javier Morey stiže u El Principe!

By  | 

El Principe u Ceuti, četvrt po kojoj je i naziv serije, nedaleko od marokanske granice, smatra se najopasnijom četvrti u zemlji. Vlada trgovina drogom, ilegalni imigranti i vjerske napetosti i nitko ne može uvesti red u taj haos. 

Epizoda počinje sa policajcima Franom i njegovim ljudima koju bacaju neko tijelo u vodu i prikrivaju tragove. Sa druge strane su prikazani članovi porodice tog momka koga bacaju u vodu kako ga pokušavaju dobiti na telefon.

Javier Morey, mlad i atraktivan novi inspektor, putuje u Ceutu kako bi preuzeo posao glavnog inspektora u policijskoj stanici u mjestu “El Principe”. Dočekuje ga gore pomenuti policajac Fran koji se nije mnogo zabrinuo zbog njegovog dolaska jer su on i njegovi momci, navikli da nadređeni ne napuštaju kancelariju i ne zadrže se dugo u ovom mjestu, ubrzo se prebace na novo radno mjesto i lokaciju. Ali ono što je njima nepoznato jeste da Javier u stvari tajni agent CNI koji je poslat da izvrši istraživanje i kontrolu samih policajaca za koje sumnjaju da sarađuju sa teroristima. Čim stigne, ponovo otvori slučaj nestanka mladog petnaestogodišnjeg dječaka Abdua  koji je brat mlade muslimanske učiteljice Fatime ( scena koja je prikazana na početku, porodica koja zove momka čiji leš policajci bacaju u vodu je upravo ova porodica, njegova sestra Fatima, brat Faruq i njihovi roditelji prim.prev.) koja je i insistirala svakodnevno da policajci pronađu njenog brata. Ona je takođe sestra i jednog od najuticajnijih dilera narkotika u njihovom naselju, Faruqa. Uskoro, Morey počinje da sumnja da Fran i njegovi policajci koji su jedva i istražili ovaj slučaj, znaju mnogo više nego što govore.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na sledećoj strani imate slike najvažnijih likova ——–>

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site