El Principe - 10. epizoda- Agenti upadaju u skrovište terorista!

El Principe

El Principe – 10. epizoda- Agenti upadaju u skrovište terorista!

By  | 

Faruq upozori Fatimu da je vidio sa Javierom i da neće dozvoliti da im uništi sve, Khaleed je čovjek za nju. Quiles zatraži premještaj. Šejh Fuad, veliki islamski radikalista dolazi u Ceutu i Omar Drissu ugovara sastanak sa njim.
Javier naredi Franu da prate Fouada. Fran mu ispriča za Quilesa.
Karvajal i Lopez prate Omera. Govori Javieru da Omer svaki dan zove jedan broj i prekine, a taj broj je lociran u policijskoj stanici. Faruq govori Lejli za Fatimu i Javiera, a majka ih čuje.
Fouad dolazi kod njih, oni žele da se raspitaju za Abdua. Faruq se posvađa sa njim i on ode.
Omer zove nekog iz policijske stanice, a Fran i Javier prate kome će zazvoniti telefon. Nama je prikazano da je telefon u ormariću. Fouad se sastaje sa Drissom i Omerov u izolovanoj kući.
Javier je otet. A iza toga stoji Faruq. Zaprijeti mu da ostavi Fatimu na miru.
Kasnije, Fatima i Morej se sastanu i ona mu govori da znaju i Faruq i njena mama. Udaće se, mora zbog porodice. Neka je razumije. On govori da ne želi, neće je spriječiti ako to želi, ali neka ne traži od njega da je se odrekne. Poljube se.
Jutro je. Driss je sa Omarom i treba poći na put bez povratka. Dolaze u centar i on dođe da Fatime da je zamoli za pomoć. Ispriča joj da treba sa Fouadom u Maroko ali da se plaši. Ona javi Javieru, on, Lopez i Karvajal dolaze. Fatima zagovara Omara dok Javier i Karvajal postave mikrofon Drissu. Prate ga premo toga. Driss je jako uplašen.
Quiles je ukrao pištolj iz dokaza. Fran govori Javieru, prvo je na Quolesov račun uplaćena gotovina, pa je našao telefon u njegovoj ladici, a sad i pištolj. Sve upućuje da sarađuje sa teroristima.
Abdu dolazi kod Drissa i Omera. Fatima je uplakana.
Dijele se, Fran i Lopez odoše po Drissa,dok Javier i Karvajal po Abdua. Teroristi upucaju Drissa i izbace ga iz vozila. Omer puca na Javiera, ali ga Karvajal spasi i upucana je. Javier uhvati Omera. Karvajal je mrtva, Abdu pobjegne. Fatima i Javier su skrhani zbog ovih dešavanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site