El Principe - 12. ep. - Hakim izvrši samoubistvo, Khaleed

El Principe

El Principe – 12. ep. – Hakim izvrši samoubistvo, Khaleed je povezan sa Akrabom?!

By  | 

Faruq grli Fatimu. Hakim slaže Mati kako je na tom CD jer je išao da provjeri da li mu je nećak vrbovan, zamolio ga rođak. Ona prikrije to, ali Morej primjeti da fali jedan CD. Hakim uzima stvari i bježi. Uzima neki čip iz invetara. Novi policajac dolazi da istraži ubistvo koje je Faruq počinio, jer je taj radio i za njega.

Lopez ima kopirane snimke i na CD vidi Hakima i pošalje Moreju. Morey pokaže Franu i ispitaju Quilesa. Jasno im je da je Hakim taj. Policajac posjeti Faruqa i upozori da se neće izvući. Javier saznaje da je Hakim uzeo memorijsku karticu koja sadrži sve dokaze o finansiranju Akraba.

Policajac Nabil privede Faruqa, a Javier uhvati Mati. Ona brani Hakima, ali pomoći će da ga nađu. Fatima se treba udati uveče, a Faruq je priveden na razgovor. Fatima i Morej spavajj zajedno, on joj predlaže da pobjegnu zajedno. Hakimov rođak je uhapšen i Mati nabavi broj Hakimov. Javier i Fran spase Faruqa od Nabila. Plan im je da akriviraju i Faruqa i Anibala u potragu za Hakimom, slagavši ih da im je on krao drogu. Mati ugovori sastanak sa njim, a Javier i Fran su tu. Fatiminom ocu pozli. Lopez prati Mati. Fatima saopšti drugaricama da će pobjeći sa Morejom. Mati se nalazi sa Hakimom, policija patrolira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On napadne da ga je izdala. Onda se izvini kada vidi da nije. Uperi pištolj u nju i vodi je kao taoca. Fran i Quiles priđu, Hakim puca i Quiles zaštiti Frana, ranjen je. Fran ubjeđuje Hakima kao i Mati. Hakim plače, na korak su do toga da posustane.

Ali Hakim uzima pištolj i izvrši samoubistvo. Mati i Fran su slomljeni. Fatima obeća bolesnom ocu da će se udati i uplakana iznevjeri Moreja, ništa od njihovog bijega. Khaleed je u bolnici i jedan čovjek mu daje memorijsku karticu Akraba!

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site