El Principe - 18. epizoda- Khaleed otkrije da Fatima sarađuje sa CNI!

El Principe

El Principe – 18. epizoda – Khaleed otkrije da Fatima sarađuje sa CNI!

By  | 

Fran zove Moreya i informiše ga da mu je kćerka oteta, a CNI se baca u potragu za njom. Khaleed prima poziv kojim su mu saopštene loše vijesti i Fatima iskoristi priliku da kontaktira Moreya i moli ga da je izvuče iz kuće. Fran je odlučan da pronađe svoju kćerku. Fatima se sastaje sa Moreyom i Serrom kako bi razgovarali o porukama koje je Khaleed primio. Ona konačno shvata da je Khaleed lažov, ubica i kriv za smrt njenog brata. Otkrije Moreyu da Khaleed želi da ima dijete, stalno insistira na tome. Morey joj obeća da će je zaštititi i izvući iz te kuće. Fatima pristaje da sarađuje sa njima. Fran otkriva da je Anibal odgovoran za otmicu njegove kćerke. Uslov da bi je dobio nazad jeste da riješe Lamelu. Policija traga po Anibalovoj imovini, ali Ruth nema.
Faruq posjećuje šefa u zatvoru i informiše da ga o Lameli. Faruq govori Moreyu da je njegov šef u strahu od Lamele. Policija i Fran nalaze djevojčicu, ali to nije njegova kćerka Ruth.
Francuska obavještajna služba uvjerava CNI da je Khaleed agent, a i Khaleed insistira na toj činjenici.
Fran prima video gdje mu je kćerka vezana i moli da je spasi. Jedini način da je spasi je da ubije Lamelu, ali Fran kreće za Anibalom. Lamela primi poziv od Franovog zeta, koji odlazi do Lamele. Tu stiže i Fran i spasi Lameli život. Serra traži od Fatime da postavi kamere u kući gdje će Khaleed imati sastanak sa Naserom. Khaleed je prije sastanka pita da napusti kuću koji je tradicionalan i ne voli žene. Fatima ne uspije postaviti kamere. Ruth uspije pobjeći, ali Anibal je stigne, ali i Fran. Fran ga tuče i upuca. Faruq je spreman da odvede Lejlu u Francusku da žive, ali mu ona priznaje istinu da je išla na vještačku oplodnju sa rođakom koji joj prijeti. Sve mu prizna, a Faruq bijesan napušta kuću.
Fatima se vraća u sred sastanka kući kako bi postavila kameru. Uspije snimiti razgovor, ali Naser je otkrije. Fatima zove Moreya u pomoć, otkrili su je!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site