El Principe - 2. epizoda - Javier poljubi Fatimu!

El Principe

El Principe – 2. epizoda – Javier poljubi Fatimu!

By  | 

Na plaži je pronađeno tijelo koje su policajci bacili u vodu. Morey stiže na lice mjesta i nalazi medaljon i dokumente Adbua te identifikuju leš, u pitanju je Abdu, Fatimin brat. Jedan od policajaca koji radi sa Franom ga nazove dok se ovaj sprema za krštenje kćerke. Govori mu da je šef tu, da je tijelo isplivalo i da su u nevolji. Javier o svemu obavještava svog nadređenog u CNI, Serru.
Morey odlazi do Ben Bareka kako bi im saopštio žalosnu vijest. Fatima ga ugleda i vidi da nosi u ruci medaljon Abua i rasplače se. Uđu u kuću i Morey im saopšti da je pronađeno tijelo sa dokumentima i medaljonom koji pripada Abhuu, ali da je tijelo u neprepoznatljivom stanju. Fatima želi da pomogne i sarađuje sa policijom odnosno Moreyom, ali Faruq joj ne dozvoljava. Govori da je to djelo Anibala, njegovog protivnik u kriminalnom svijetu. Morey govori da će ga istražiti dok se Faruq podsmijava, pa oni su Anibalovi psi čuvari, policajci rade sa njim. Morey se usprotivi takvoj izjavi.
U stanici, Morey dolazi i napadne Frana i ostale kako ne rade svoj posao, kako je za 3 mjeseca od nestanka Abdua samo jedan list o njemu i kako nisu ni istražili ništa. Mati, policajka govori da je stigao izvještaj i da su u tijelu nađena dva metka.
Fatima i njen rođak i vjerenik Khaleed dolaze u stanicu da razgovaraju sa Moreyom. Fatima jasno izrazi da ne vjeruje ostalim policajcima jer oni pomažu Anibalu i ne vole Faruqa, vjeruje samo Moreyu. Fran se tu usprotivi. Fatima informiše Moreya da Abdu ima djevojku Saru koju niko nije ispitao. U međuvremenu, Faruqovi ljudi su iz osvete izvršili napada na Anibala gdje je njegova majka lakše povređena.
Morey razgovara sa Sarom i saznaje da se Abdu družio sa Tarekom koji je bio bombaš samoubica u poslednjem napadu kao i da je posjećivao džamiju. Međutim njen brat ne dozvoli da ona priča sa policijom i Morey odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site