El Principe - 23. epizoda - Nayat je regrutovana!

El Principe

El Principe – 23. epizoda – Nayat je regrutovana!

By  | 

Komšilukom kruži snimak u kom je Akrab potvrdio da su se pojedine djevojke pridružile akciji. Nayat vidi svoju drugaricu koja je otišla tamo samo zbog Sergia, njenog momka. Ali ubrzo otkriva da je situacija izmakla kontroli i da nema više povratka. Raquel traži od Frana da ubice i saučesnike u smrti njihovog sina privedu pravdi. Fatima je očajna da spasi život svoje sestre, moli Khaleeda da je oslobodi i pomogne da se vrati kući, a ona će biti prava žena, vjerna i puna ljubavi.
Morey prati Hildago do napuštenog broda gdje se nalazi jedan od dječaka koji je učestvovao u terorističkoj akciji. Hildago ga ubija. Morey dolazi, a dolazi i Serra. Čuje se pucanj.
Faruq zna da on mora pronaći svoju sestru. Fatima je već podigla policiju na noge. Faruq stiže do kampa gdje drže žene, ali ne uspije spasiti sestru, pred njegovim očima je odvode u kombi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site