El Principe - 24. epizoda - Khaleed saznaje da ga je Fatima lagala!

El Principe

El Principe – 24. epizoda – Khaleed saznaje da ga je Fatima lagala!

By  | 

Javier je pucao u Hildaga koji izusti da je znao da je izdajnik i da će Serra da ga ubije. Morey to ispriča Serri. Serra kako bi spriječio Moreya da pomisli da je on izdajnik, pretvara se da ne zna o čemu priča. Morey sumnja i uz pomoć Frana hoće da otkrije pravu istinu. Serra upada u zamku i Morey mu više ne vjeruje. Faruq prijeti Khaleedu zbog Nayat. Pristaje da sarađuje sa CNI i dogovara se sa Moreyom. Khaleed dostavlja informacije Faruqu i on uspjeva da oslobodii djevojke. Ali Nayat nije među njima, jer je Khaleed preuzeo na sebe da je oslobodi kako bi Fatimu držao u šaci. Paki pokušava da preuzme vlast i postavi zamku Faruqovoj desnoj ruci. Fatima organizuje zabavu u kući kako bi Nayat zaboravila šta je sve prošla. Khaleed prisluškuje i saznaje da ultrazvuk koji je Fatima pokazala nije njen. Khaleed odlučuje da se osveti tako što će pomoći Nayat da dođe do momka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site