El Principe - 28. epizoda!

El Principe

El Principe – 28. epizoda!

By  | 

Nakon hapšenja Faruqa i Khaleeda, čini se da policija ima dokaze protiv Khaleeda. Fatima govori porodici da im je Faruq naredio da spakuju stvari, idu u Pariz. Fatima ispriča majci istinu o Khaleedu. Fran obećava Faruqu da će ispuniti svoj dio dogovora. Morey je otpušten i mora da napusti Ceutu. Khaleed otkriva informacije o Marvanu CNI i pomaže im. Morey se vraća. Marvan je uhapšen zahvaljujući Khaleedu i on je sad oslobođen. Pako zaprijeti Nabilu policajcu i oslobodi Faruqa jer su kriminalci oteli žene iz porodice i traže Faruqa. Kolumbijci zapale kuću i Faruq, Pako i Morey jure unutra da spase žene. Svi su dobro i spašeni i porodica odlazi ostavljajući Paka da vodi posao. Fatima ne stigne otići jer dobije poziv da je Nayat napustila internat i shvata da Khaleed stoji iza svega. Pristaje da ostane sa njim, u zamjenu za spas svoje sestre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site