El Principe - 7. epizoda - Javier kaže Fatimi istinu o sebi!

El Principe

El Principe – 7. epizoda – Javier kaže Fatimi istinu o sebi!

By  | 

Javier i ekipa primaju poziv da se desila krađe u Učiteljskom centru. Neko ih je preduhitrio i odnio je računare i štampač, kao i Fatimin laptop. Fatima shvata da je neko prati i misli da je to Faruqov čovjek pa je oprezna sa Morejom. Omer ( drugi učitelj pored nje i njene drugarice u školi) joj traži ključeve, ali ona govori da ih nema, što joj je čudno.
Javier shvata da Lopez prati Fatimu pa se suoči sa njim. On govori da je to naređenje Serre i da ne bi trebao vjerovati Fatimi.
Javier govori Franu to, on mu govori da joj mogu vjerovati.
Pronalaze dječake učenike što su uzeli računare i ispituju ih. Saznaju da su to uradili da bi ušli u Faruqovu bandu.
Hakim krade pištolj iz dokaza. Fatima se suoči sa Faruqom, on kaže da je ne prati, a nije ni znao za te dječake, nije naredio on nego neko od njegovih ljudi . U računarima su pronašli video Abdua sa puškom i sliku Fatime i Tareka što je izveo napad u Tangeru.
Faruq dolazi kod Pilar, Fatimine prijateljice i učiteljice i nagovara je da uhodi Fatimu za njega i da mu javlja. Poljubi je. Fran saznaje da je nestao pištolj iz koga je pucala njegova žena, koji je Hakim uzeo. Fran mu kaže da vrati. Mati i Hakim se poljube. Pilar kaže Fatimi sve sem poljupca. Faruq i Fatima se posvađaju. Fatima se nalazi sa Moreyom, ljube se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site