El Principe - 7. epizoda - Javier kaže Fatimi istinu o sebi!

El Principe

El Principe – 7. epizoda – Javier kaže Fatimi istinu o sebi!

By  | 

Faruq saznaje da jedan od terorista kome plaća da nađe Abdua zadržava novac za sebe, ne šalje u organizaciju i ubije ga.
Serra i Lopez javljaju Moreju da Omer regrutuje mlade, sad je na redu jedan od lopova računara. Fatima kod njega nalazi kačket isti kao u Lopeza, čovjeka koji je pratio. Morej je pita da Drissa, dječaka koga Omer nagovara na terorizam, zaštiti i odvede stricu koji ga se odrekao. Ali Fatima prisustvuje kako Driss napadne svog strica i kako ga Omar čeka, pita ga da ih Omar možda ne regrutuje?
Elfi govori Franu da mu nije on ubio sina, bio je u Sevilji tada. A nije mu prije rekao jer su mu platili da ćuti, maloljetnik je.
Porodica dobije pismo navodno od Adbua. A u stvari je to djelo Serre i Lopeza kako bi testirali Fatimu. U pitanju je pismo koje teroristi šalju kao oproštajno prije samoubistva. Fatima čita, uplakana jr kao i porodica. Lopez govori da ako nazove Moreja, ne krije ništa. Ako ga ne nazove…Serra će odlučiti. Fatima se nalazi sa njim i grli ga. Plače i govori mu. Javier joj kaže istinu i o pismu i o sebi. Ona se naljuti i ode. Lopez je to sve snimio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site