El Principe - 8. epizoda- Javier je skinut sa slučaja!

El Principe

El Principe – 8. epizoda- Javier je skinut sa slučaja!

By  | 

Javier je skinut sa slučaja nakon otkrivanja svog identiteta. Serra predloži da regrutuju Fatimu. Fatima pati zbog Javierovih laži.
Javier se posvađa sa Serrom što ga je prodao i pokazao video. Lopez dobija novu partnericu. Javier se javi Franu sa telefona sa kog ne mogu da ih prisluškuju i traži mu da dovede Fatimu, mora pričati sa njom. Ipak Lopez dolazi do Frana i govori da prisluškuju sve telefone koji mogu biti u vezi sa njima.
Mati uhapsi Quilesovog sina zbog trgovine hašišom. Javier ode u posjetu ocu i maćehi. Nova agentica pokuša nagovoriti Fatimu na saradnju, ali bezuspješno.
Mati i Hakim se svađaju zbog njenog hapšenja Quilesovog sina. Fatima se izvini Khaleedu i želi ubrzati vjenčanje. On ode pričati na telefon, Morey joj priđe, ali ona ne želi pričati i ode u kuću. Fran saznaje da je Alfi bio u Sevilji i nije mu ubio sina. Fatimi pošalju snimak njenog seksualnog odnosa sa Moreyom i ucjenjuju je da sarađuje. Ona nazove Moreya uplakana i pita zašto joj je to uradio. On ne može da je ubjedi da nije on. Morey je bijesan, odlazi u stan i nalazi kameru. Napadne Serru i Lopeza.
Morej govori Franu sve, on je na njegovoj strani.
Desi se novi teroristički napad u Istanbulu, bombaš samoubica opet, iz Ceute je. Fatimina porodica strahuje da je u pitanju Abdu.
Khaleed tješi Fatimu.
Javier opet dolazi kod Serre, ne odustaje. Saznaje od njih ko je terorista. Fran saznaje šokantnu istini, njegovog sina je ubio ni manje ni više nego Jota, Quilesov sin i ovaj je platio Alfiju i ocu njegovom da njegov sin ne bi odgovarao.
Javier pokuša objasniti Fatimi sve, ali ona opet ne sluša. Fatima ispituje Omera. Zove Javiera, on je sa Serrom. Neće da se javi jer nije na slučaju. Serra nevoljno pristane na njegov uslov.
Fran napadne Quilesa.
Fatima govori Javieru da je ostave na miru. Povrijeđena je i ne vjeruje mu.
Fran je isto slomljen.
Serra govori Javieru da će se sledeći napad desiti u Ceuti, tako su našli kod teroriste u računaru. Uslovi ga da nagovori Fatimu na saradnju ili je zaista skinut sa slučaja. Omer klanja sa Drissom. Da li je Driss sledeća žrtva?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site