El Principe - 9. epizoda - Faruq zatekne Fatimu i Javiera zajedno!

El Principe

El Principe – 9. epizoda – Faruq zatekne Fatimu i Javiera zajedno!

By  | 

Lopez i Karvajal kidnapuju Fatimu i dovedu do Javiera. Fran i Quiles se svađaju.
Javier govori Fatimi da će Omar dobiti upute o atentatu, treba mu njena pomoć da otkrije kad i gdje će biti napad.
Pokazuje joj snimam Abdua sa puškom. Fatima plače.

Faruq je nazove i ona ga slaže da je u bolnici sa jednim učenikom. Govori Javieru da Omer ima dvije kartice u telefonu i da taj drugi broj nema niko.Agenti smisle da se agentica Karvajal preruši u službenicu iz Brisela koja mora doći na sastanak u vezi projekta EU koji je trebao biti kasnije, ali su ga odgodili.

Cilj je da dođu do Omarovog telefona, a Fatima će im pomoći. Nazove Omara i kaže mu za sastanak. Javier je obučava kako će ubaciti virus i uređaj za praćenje u Omarov telefon. Uči je da puca iz pištolja. Faruq je nestrpljivo čeka, već je noć pala. Nazove je Khaleed. Javier izađe na balkon gdje ih ne mogu snimati i prisluškivati, ali Lopez isto izađe da ih sluša.

Javier joj govori da nije uvjerljiva da voli Khaleeda. Ubjeđuje je da se ne treba udati, ona govori da je bila spremna sve ostaviti zbog njega, ali mnogo boli kad te izda osoba koju voliš. Faruq dovodi oca od učenika za kog je Fatima slagala i saznaje da ga je slagala sve. Ima uređaj za praćenje i locira je gdje je. Javier i Fatima večeraju, on joj priča o svom životu. Karvajal vidi Faruqs i javi Moreju da ode sa Fatimom u stan iznad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site